بچه مثبت

 شبکه های wire less

 

مقدمه

 

شبكه هاي كامپيوتري همانند بسياري از ابداعات ديگر ، حاصل رقابت هاي دوران جنگ سرد بين بلوك غرب وشرق است . اززماني كه شوروي سابق توانست در حركتي غير منتظره موشكي را به فضا بفرستد و پس از آن در حركتي غير منتظره تر ، نخستين انسان را به فضا اعزام كند، ايالات متحده لحظه اي آرام و قرار نداشت تا بتواند عقب ماندگي هاي خود را جبران كند ودر ميدان مسابقه ، گوي سبقت را از حريف بربايد. همين موضوع سرچشمه فعاليت هاي بسيار ديري شد كه يكي از آنها پروژه آرپا (ARPA) بود. پروژه اي كه وزارت دفاع آمريكا براي بررسي وضعيت جهان در پس از جنگ جهاني اتمي مي توانست باشد روي مي داد، وضعيت زير ساخت ها و ارتباطات چگونه مي شد و چگونه بايد سيستم ها را به نوعي طراحي كرد كه ارتباطات بين آنها برقرار و محفوظ بماند. براي همين آژانس آرپا تصميم گرفت ابتدا روي موضوع اتصال Main Frame برنامه ريزي كند و به همين منظور قرار دادي را براي تحقق اين امر با دانشگاه MIT منعقد نمود. در اواخر سال 1960 ميلادي ، اولين شبكه كامپيوتر متولد شد . شبكه هاي متشكل از چهار كامپيوتر كه در دانشگاه هاي MIT ( دو كامپيوتر ) . كاليفرنيا و استنفورد مستقر بودند. پسوند net به نام آرپا اضافه شد و آرپانت متولد گرديد .

 

شبكه هاي كامپيوتري از سال 1972به عموم معرفي شدند و آرپانت كه شبكه اي از كامپيوترهاي دانشگاه ها را فراهم آورده بود از طبقه بندي هاي ارتش خارج گرديد. متعاقب همين امر ، شركت زيراكس كه آزمايشگاه افسانه اي PARC را در اختيار داشت . كار روي شبكه هاي كامپيوتري را شدت بخشيد و درسال 1973 رساله دكتراي باب متكالف را آزمايش كرد . نتيجه اين آزمايش موفقيت آميز چيزي شد كه نام قرار داد يا پروتكل اترنت را برآن نهادند. پروتكلي كه هنوز هم محبوبترين پروتكل شبكه بندي در سراسر جهان است و ميليون ها كامپيوتر از طريق آن با يكديگر ارتباط برقرار مي كنند. ابداع مهم ديگري كه راه توسعه شبكه ها را هموارتر تمود ابداع مهم ديگري كه راه توسعه شبكه ها را هموارتر نمود ابداع روش Packet Switching بود. اين روش جايگزين روش Circuit Switching شد از آن متداول بود. در نتيجه با روش جديد ديگر نيازي نبود كه يك ارتباط نقطه به نقطه ويك به يك بين كامپيوتر سرويس دهنده و سرويس گيرنده وجود داشته باشد . همين مفهوم هنگامي كه درسال 1974 با پروتكل TCP/IP عجين گرديد ويژگي هاي منحصر به فرد خود را بيشتر نشان داد. توسعه همين روندها منجر به پيدايش يك شبكه سراسريي شد كه مي توانست به خوبي در مقابل يك حمله اتمي تاب بياورد وبدون داشتن مركزيت واحد قابل كنترل باشد. اين گونه اينترنت به عنوان گسترده ترين و بزرگترين شبكه جهاني پديد آمد و همان گونه كه ازنام برمي آيد شبكه اي است بين شبكه ها ، تركيب جديد inter به همراه net به همين مفهوم اشاره داد. واين شبكه سراسري اكنون چنان درهمه جا خود را گسترانده است وگاهي اوقات كاركرد آن چنان بديهي مي نمايد كه براي برخي مفهوم شبكه همسان مفهوم اينترنت است وبسياري اين دو واژه را به جاي يكديگر به كار مي برند.



ادامه مطلب ...

        داغ کن - کلوب دات کام
سه شنبه 3 آبان 1390برچسب: شبکه, wireless,امنیت,بیسیم, :: 22:48
شکوهمند

 استاد راهنما: دکتر فرشاد کیومرثی

ارائه کننده: زیبا آقایی
نام دانشگاه: آزاد اسلامی واحد شهرکرد
آدرس پست الکترونیک: ziba.aghaei@yahoo.com

چکیده:
امروزه به علت اهميت روز افزون اطلاعات و تمايل افراد به امنيت بيشتر اطلاعات مخصوصا در Internet، ابزارهاي قديمي مانند استفاده از Password به تنهايي جوابگو و قابل اعتماد نمي باشد، خصوصا با ايجاد تجارت الکترونيک و خريد و فروش اينترنتي مسيله امنيت نه تنها براي شرکت ها و بانک ها بلکه براي عموم افراد مهم شده است. بنابرين متخصصين به دنبال راه هايي مطمئن تر مي گردند يکي از موفق ترين راه هاي يافته شده استفاده از علم  Biometricاست.



ادامه مطلب ...

        داغ کن - کلوب دات کام
سه شنبه 3 آبان 1390برچسب:امنیت,اطلاعات,تکنیک های جدید , :: 22:44
شکوهمند

كامپيوترارسال شده توسط: عبدالرضا دادائی         
چکیده:
پديده تجارت الكترونيك، از ضروريات تجارت در قرن 21 مي‌باشد. لذا براي استفاده از اين فن‌آوري نوين، لازم است عوامل محيطي مستقيم و غيرمستقيم بعنوان زيربنا در امر توسعه صادرات، مورد بررسي و مطالعه و بازنگري قرار گيرند. همچنين تجار و ساير دست‌اندركاران در امر تجارت بايد اين امر حياتي را شناخته و درك نمايند. براي رسيدن به اين منظور لازم است ابتدا عوامل و در واقع موانع محيطي شناخته و اولويت‌بندي شوند، سپس ضريب اهميت هر كدام رامعين كنيم و در نهايت الگويي جهت پياده‌سازي مناسب تجارت الكترونيك ارائه نمائيم. در اين مقاله نيز همين مراحل انجام شده است. با مطالعه اين عوامل در 73 كشور در حال توسعه و توسعه يافته، الگوي مناسبي جهت استفاده از تجارت الكترونيك در ايران داده شده و پيشنهاداتي مناسب با يافته‌هاي تحقيق ارائه گرديده است.
 



ادامه مطلب ...

        داغ کن - کلوب دات کام
سه شنبه 3 آبان 1390برچسب:امنیت,تجارت,الکترنیکی, :: 22:25
شکوهمند

 آيا مايليد به افكار كسي كه در كنار دستتان نشسته است پي ببريد؟ اگر باافراد زيادي مواجه شده باشيم مي‌توانيم بسياري از افراد را حتي از نوع صحبت كردنشان بشناسيم‌. اما اين شناخت در مواجه حضوري با دانستن بسياري از حالات ثابت شده در علم روان‌شناسي بهترين فرهنگ نامه آدم‌شناسي را برايمان مي‌گشايد. با شناخت بيشتر افراد، ارتباطمان جهت دار مي‌شود و در مدت كوتاهي خواهيم توانست كه به هدف مورد نظر از اين آشنايي و ملاقات نزديك شويم‌. ايجاد رابطه صحيح باعث رشد عزت نفس در انسان مي‌شود و ارتباط ما با خودمان و اطرافيان تقويت مي‌شود. هر چه بهتر و كامل‌تر با خود و ديگران ارتباط برقرار كنيم‌، احساس موفقيت از ايجاد يك ارتباط صحيح و دوستانه ما را زودتر به هدفهايمان مي‌رساند و باعث تعالي افكار و رفتارمان در زندگي مي‌شود.



ادامه مطلب ...

        داغ کن - کلوب دات کام

 

1 . به قول آدریل جانسون، خوب کتاب خواندن را نمی‏توان از خواص مادرزادی دانست . برای قرائت، بدون شک پرورش خاصی لازم است.

2 . بهترین روش کتابخوانی در مجموع روشی است که خواننده در این کار بتواند زیبایی‏های چیزی را که می‏خواند دریابد و به هنگام لزوم معایب آن‏ها را بفهمد و این البته از راه پرورش و ممارست‏حاصل می‏گردد.

 3 . در معانی کلماتی که برای نخستین بار به آن‏ها بر می‏خورید دقت کنید . بیهوده تصور نکنید که سیاق مطلب آن معانی را برای ما کشف می‏کند . همان زمان بهترین وقت‏برای رفتن به سراغ فرهنگ لغت است .

4 . امیل فاگه، نویسنده فرانسوی، عقیده دارد که باید در خواندن کتاب استقامت داشته باشیم . استقامت لجاجت نیست‏بلکه نوعی بردباری است که ذوق ما را می‏پرورد و درک ما را عمیق می‏کند .

5 . مون تنی، دانشمند شهیر فرانسوی، در باره انتخاب کتاب و روش کتابخوانی نظرهایی بسیار بدیع و زیبا دارد . 


        داغ کن - کلوب دات کام
سه شنبه 3 آبان 1390برچسب:نکات,روش,مطالعه, :: 6:7
شکوهمند

 وقتي صحبت از قلب ويندوز به ميان مي آيد عموما تصويري از Registry در ذهن ايجاد مي شود . Registry ابزار قدرتمندي است كه قلب و هسته اصلي اعمال تغييرات در ويندوز است . اما در اين بين Group Policy نيز ابزاري حياتي و در عين حال ساده و User Friendly است كه مي تواند تغييرات بسيار جامع و كاملي را شامل شود . در مقايسه با Registry مي توان گفت كه سادگي كار و وجود توضيحات كافي Group Policy را برتر از Registry جلوه مي دهد . در اين سري از مقالات ابتدا به معرفي Group Policy مي پردازيم و سپس چند عمليات مهم را توسط Group Policy بررسي و پياده سازي خواهیم کرد.

مقدمه و معرفي :

Group Policy مجموعه اي از تنظيمات پيكره بندي مرتبط با User و يا Computer مي باشد كه تعريف نحوه عملكرد برنامه ها منابع شبكه و سيستم عامل درارتباط با User و يا Computer است . Group Policy مي تواند بر روي Site Domain و Organizational Unit اعمال شود . البته موارد مذكور جزو تعاريف محيط Active Directory هستند كه در اين مقاله بررسي نخواهند شد . در نهايت تنظيمات اعمال شده بر موارد فوق روي User ها و يا Computer ها تاثير مي گذارند .


        داغ کن - کلوب دات کام
سه شنبه 3 آبان 1390برچسب:group,policy, :: 5:45
شکوهمند

 1. FAT (File Allocation Table): این فایل سیستم که FAT16 هم نامیده می شود، از ابتدایی ترین فایل سیستم های دنیای کامپیوتر به حساب می آید. FAT به طور ذاتی از کلاسترهای 32 بیتی استفاده می کند و از لحاظ امنیت و کارایی، نسبت به سایر فایل سیستم های در سطح پایین تری قرار دارد. FAT با سیستم عامل های win me, win 9x, win 3.x, dos و برخی سیستم عامل های os/2 و unix سازگاری دارد. از معایب بزرگ FAT می توان به عدم پشتیبانی از هارد دیسک های با حجم بالا اشاره کرد. ضمناً اندازه هر پارتیشن هم نمی تواند بیشتر از 2047MB باشد.

 


2.
FAT32: نسخه توسعه يافته FAT16 مي باشد كه به منظور سازگاري با نسخه هاي جديد ويندوز و نيز پشتيباني از هارد ديسك هاي با حجم بالاتر طراحي شد. FAT32 از نظر امنيت و كارايي بسيار بهتر از FAT طراحي شده و حتي مي تواند از كلاستر هاي 4 بيتي نيز استفاده كند و اين امر موجب مي شود تا حجم بشتري در اختيار كاربران قرار گيرد. بدين معنا كه هم از هاردهاي با ظرفيت بيشتر پشتيباني مي كند و هم اندازه فايل ها در اين فايل سيستم كمتر از FAT مي باشد. FAT32 قابليت سازگاري با سيستم عامل هاي win xp, win 2k, win nt, win me, win 9x, dos 7.0 را دارا مي باشد. از معايب FAT32 مي توان به عدم توانايي در تعريف سطح دسترسي، نداشتن Recycle bin مجزا، امنيت پايينتر نسبت به NTFS و ... اشاره كرد.

 

3. NTFS (New Technology File System): اين فايل سيستم به منظور تأمين امنيت بيشتري طراحي شده و داراي انعطاف پذيري بيشتري نسبت به فايل سيستم هاي قبل مي باشد. NTFS قابليت پشتيباني از هارد ديسك هاي با ظرفيت بالا و امروزي را فراهم نموده است و نيز قابليت هاي امنيتي بسيار خوبي را در اختيار كاربراي قرار داده است، مانند: تعريف سطح دسترسي به اطلاعات براي هر كاربر، ايجاد Recycle bin مجزا براي هر كاربر، دارا بودن قابليت جيره بندي ديسك (Disk Quota) و فشرده سازي و ... .

 

NTFS توان پشتيباني از ويندوزهاي Vista, xp, nt , 2k را دارد، بدين معنا كه پارتيشن مخصوص ويندوزهاي فوق مي تواند NTFS باشد.

مي توان پارتيشن هاي FAT32 را بدون هيچ نرم افزار جانبي و با اجراي دستور زير در Cmd ويندوز به NTFS تبديل نمود:

convert x:/fs ntfs

(x نام درايوي است كه قصد تبديل فايل سيستم آن را از FAT32 به NTFS داريم.)

:پارتيشن هاي NTFS در ويندوزهاي 9x , 3.x و dos ديده نمي شوند. همينطور پارتيشن هاي FAT32 با حجم 2 GB به بالا در dos و win 3.x قابل رؤيت نمي باشند.

 

 

4. EX2/EX3 (EXercize 2/3): اين دو نوع فايل سيستم ويژه سيستم عامل Linux, unix هستند. EX2/EX3 از لحاظ امنيت فوق العاده قدرتمند هستند و نيز قابليت پشتيباني از هارد ديسك هاي تا حجم 4 TB را دارند.EX2 سيستم فايل استاندارد يونيكس و لينوكس مي باشد كه به كاربر اجازه مي دهد فايل ها و دايركتوري هاي قاعده دار (داراي مجوز و حق مالكيت) و اسم فايل طولاني و ... داشته باشد. تنها تفاوت بين EX2 و EX3 در اين است كه سيستم فايل EX3 علاوه بر داشتن كليه خواص EX2، داراي خاصيت ثبت وقايع و ايجاد و سازماندي log مي باشد و اين امر موجب مي شود تا در زمان crash سيستم بتوان در كوتاهترين زمان ممكن، فايل ها را به حالت قبل از خرابي بازگشت داد.

پارتيشن هاي EX2/EX3 در ويندوز ديده نمي شوند، البته با نرم افزارهاي ويژه اي مي توان اطلاعات آن ها را خواند و يا تغيير داد و حتي با برخي نرم افزارها قادر خواهيم بود اين پارتيشن ها را به NTFS تبديل كنيم.

 

* پارتيشن Swap در لينوكس: پارتيشن Swap در سيستم عامل Linux تعريف می شود و توسط لينوكس به عنوان حافظه مجازي مورد استفاده قرار مي گيرد. حجم اين پارتيشن برابر مقدار RAM سيستم و يا در بهترين حالت 2 برابر آن تعيين مي گردد. اين پارتيشن حالت مجازي دارد بدين معنا كه در ساختار درختي فايل هاي linux ديده نمي شود، به عبارت ديگر نمي توان آن را به ساختار فايل لينوكس، mount كرد.

 

در پايان ذكر اين نكته ضروري به نظر مي رسد كه سيستم عامل هاي ديگري نيز وجود دارند كه هر كدام از فايل سيستم هاي مخصوص به خود استفاده مي كنند. در برخي از اين سيستم عامل ها پارتيشن به صورت مجزا مفهومي ندارد مانند linux كه از يك ساختار درختي بهره مي برد و كليه پارتيشن ها و دايركتوري ها به صورت شاخه اي به ريشه (root) وصل مي شوند و يا در novel netware كه به جاي پارتيشن از مفهوم volume استفاده مي شود.


        داغ کن - کلوب دات کام

شبکه الجزيره فيلمي از جسد قذافي را که به دست انقلابيون افتاده را منتشر کرد

 

 

 

 

براي دانلود کلیپ با لينک مستقيم به ادامه مطلب برويد

 



ادامه مطلب ...

        داغ کن - کلوب دات کام
دو شنبه 2 آبان 1390برچسب:, :: 22:19
فرح بخش

 ورژن جدید مرورگر وب Internet Explorer9 با امکانات بسیار قوی که در اینجا در دو زبان برای دانلود برای شما عزیزان قرار داده شده

 

دانلود برای seven32bit 

دانلود برای seven64bit

 

Windows Internet Explorer 9


        داغ کن - کلوب دات کام
دو شنبه 2 آبان 1390برچسب:Internet Explorer9,IE,9, :: 15:19
شکوهمند

 در ادامه مطلب ترجمه مرجع اصلی رنک پیج گوگل و همین طور لینک یک سایت که رتبه شمارو در گوگل ویاهو و ام اس ان و آسک نمایش می دهد را می توانید ببینید

پس حتماً عضو بشین



ادامه مطلب ...

        داغ کن - کلوب دات کام
درباره وبلاگ


به وبلاگ من خوش آمدید
نويسندگان
امکانات ويژه
  • مترجم گوگل

  • رنک پيچ در گوگل

    Free PageRank Checker
  • آمار وب سایت



ورود اعضا:

نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)

<-PollName->

<-PollItems->

خبرنامه وب سایت:





آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 10
بازدید دیروز : 46
بازدید هفته : 59
بازدید ماه : 156
بازدید کل : 165165
تعداد مطالب : 144
تعداد نظرات : 85
تعداد آنلاین : 1