بچه مثبت

حتماً تابه حال به این موضوع در گوگل برخورده اید که وقتی دنبال موضوعی می گردید با نوشتن اولین کلمه کلماتی به صورت خودکار در زیر کادر ظاهر میشوند که نزدیک به مورد جستجوی شما هستند البته این موضوع با Auto complet در IE متفاوت است و ممکن است قبل از این هیچ کدام از این کلمات را تایپ نکرده باشد که در حافظه مرورگر بماند؟؟؟

این سیستم به این صورت است که بیشترین جستجو هایی که در هر منطقه وبا هر نو مرورگری از یک کلمه خاص شروع شده را ذخیره میکند واگر فردی مثل شما آن کلمه خواص را جستجو کند کلماتی که بیشترین جستجو را داشته اند برای شما ارسال میگردد...

تصویر زیر بسیار جالب است و در مورد جستجوی Removing در هند و انگلیس است تفاوت کلماتی که نمایش داده شده دقت کنید:

 

البته این مطلب دید و نگاه مناطق مختلف جهان به یک کلمه می تونه خیلی خیلی جالب باشه  


        داغ کن - کلوب دات کام
شنبه 7 آبان 1390برچسب:گوگل,جستجو,تکمیل,متن, :: 23:7
شکوهمند

 این مطلب دقیقاً حرف دل ما رو می زنه بااینکه با رویه  وبم فرق داره از سایت بانکی دات آی آر میگذارم براتون

گفت: بعد از چند ماه تبليغ روزنامه آسيا درباره رستوران هاي زنجيره اي KFC آمريكا، چند روز قبل مديرارشد كي اف سي وارد ايران شد.

گفتم: حالا اين كي اف سي چي هست؟
گفت: يك رستوران زنجيره اي آمريكايي شبيه «مك دونالد» كه عمدتا ساندويچ و همبرگر عرضه مي كند.
گفتم: مگر در ايران قحطي رستوران و ساندويچ فروشي و همبرگرفروشي آمده است كه امتياز آن را به اين رستوران زنجيره اي آمريكايي داده اند؟
گفت: كجاي كاري؟ همين روزنامه آسيا، انگار كه با يك مشت خل و چل طرف است ، با افتخار!! تيتر زده بود كه با ورود كي اف سي، توانسته ايم تحريم هاي آمريكا را دور بزنيم!!
گفتم: مگر آمريكا فروش ساندويچ و همبرگر به ايران را تحريم كرده بود كه آقايان ادعا مي كنند «شاه» كار به خرج داده و تحريم ها را دور زده اند!
گفت: چه عرض كنم؟! آقايان زرنگ! فرصت هاي شغلي را از دست ايرانيان خارج مي كنند و به آمريكايي ها مي دهند، و تازه افتخار هم مي كنند كه تحريم ها را دور زده اند!
گفتم: يارو مي گفت امروز به پياز فروش دوره گرد حسابي كلك زدم. بهش گفتم يك كيلو پياز بده و در حالي كه حواسش نبود، ساعت طلاي خود را در كفه سنگ ترازو انداختم و به جاي يك كيلو پياز يك كيلو و 100گرم پياز گرفتم. پرسيدند، بعدا ساعت طلا را برداشتي؟ يارو گفت؛ نه! اگر برمي داشتم مي فهميد بهش كلك زده ام!!


        داغ کن - کلوب دات کام
جمعه 6 آبان 1390برچسب:, :: 23:45
شکوهمند

 افزایش مهارت زبان بدن شما می‌تواند تفاوت چشمگیری در مهارت‌های مردمی، جذابیت و خلق و خوی کلی شما بوجود آورد به این طریق در مصاحبه با انگیزه تر به نظر خواهید رسید.


در ابتدا برای تغییر زبان بدن باید نسبت به آن هوشیار باشید. به طرز نشستن، ایستادن و چگونگی بکارگیری دست‌ها و پاهایتان و آنچه که در هنگام مصاحبه با فردی انجام می‌دهید دقت داشته باشید.

 




ادامه مطلب ...

        داغ کن - کلوب دات کام

امروز فصل اول ستایش تمام شد..................

به نظرم  ایران با این فیلم می خواد نه شرقی نه غربی رو به ورته عمل بکشه روی هرچی فیلم مثل لاست و فرار از زندان و نمونه شرقیش جمونگ و امپراتور بادها و ایسان ..... کم کنه امیدوارم که موفق باشه البته این نظرم برعکس کسایی که هروقت این فیلم شروع میشد جلوی تلویزیون بودن حالا که تمام شده و ادامه داره همش میگن چقدر کشش میدن و دیگه چکار می خوان کنند ولی بازم همش تلویزیون دو قبضه میگرین اجازه عوض کردن کانال وقتی این سریال پخش میشه رو نمیدن


        داغ کن - کلوب دات کام
جمعه 6 آبان 1390برچسب:فیلم,ستایش, :: 21:49
شکوهمند

لینک های من در گروه اجتماعی فیس ایران 

بچه مثبت

گروه بچه مثبت


        داغ کن - کلوب دات کام
پنج شنبه 5 آبان 1390برچسب:گروه,بچه مثبت, :: 18:35
شکوهمند

 این مطلب رو یکی از بچه مثبت های آبادانی در یک فروم نوشته بود به نظر شما ویژگی های یک بچه مثبت چیه ؟

اندر شناسايي بچه مثبت

بچه مثبت قد متوسطي دارد با چشم هاي قهوه اي ( در مواردي چشم روشن هم ديديه شده است )

بچه مثبت فرق باز نمي کند ، ژل نمي زند ، هيچ وقت مدل تيفوسي و تن تني و ... را روي کله اش امتحان نکرده است . موهايش را به يک طرف سرش شانه مي کند و مي خواباند .

بچه مثبت اگر کوسه نباشد ريش دارد ، اگر اهل ريش زدن باشد عمرآ ريش تنها يا خط ريش باريک يا پازلقي بلند را امتحان نکرده است .

بچه مثبت پيراهن پارچه اي ساده مي پوشد ، گاهي چهارخانه و راه راه ، گاهي وقتها که غلظت آلاينده خلافش بالا بزند آستين کوتاه هم مي پوشد .

در بيشتر موارد شلوار پارچه اي راسته مي پوشد ، گاهي کتان و در موارد بسيار معدودي شلوار جين . او تا حالا شلوار هفت هشت جيب نپوشيده .

کفش هاي بچه مثبت از همين کفش هاي چرمي مردانه است ، گاهي هم کفش ورزشي مي پوشد ، اما نه در رنگ هاي اجق وجق .

کمربند مي بندد و ساعت بند چرمي .

بچه مثبت کتاب مي خواند . هفته اي يکي دوتا هم نشريه مي خرد . گاهي وقتها شعر مي گويد يا داستان مي نويسد

بچه مثبت خلاف نيست . پايش را از محله بيرون نمي گذارد . پاتوقش نه زير چراغ برق است ، نه سالن بدن سازي ، نه کافي نت . خيلي که دست از پا خطا کند مي رود کتابخانه يا ويدئو کلوپ .

کسي به بچه مثبت سيگار تعارف نمي کند ، پيشنهادهاي اين چنيني را هم رد مي کند . علي الاصول اهل خلاف ملاف نيست .

بچه مثبت گاهي عاشق مي شود . عاشق دختر دايي يا دختر خاله اش . از همان اول هم به ازدواج فکر مي کند . بلد نيست نامه عاشقانه بنويسد ، بنابراين از شعر زياد استفاده مي کند .



معدل بچه مثبت الف است . جزوه هايش مرتب و هميشه توي کلاس رديف اول مي نشيند . بچه مثبت فکر مي کند دودره يعني اتاقي که دو تا در داشته باشد.


        داغ کن - کلوب دات کام
پنج شنبه 5 آبان 1390برچسب:شناسايي,بچه مثبت, :: 17:1
شکوهمند

 استانداردهای یک وب سایت خوب 

 

 

1 مقدمه
2 استانداردهای وب چه چیزهایی هستند ؟
2.1 استانداردهای کنسرسیوم جهانی وب (
W3C)
2.1.1 
W3C چیست ؟
2.1.2 چه کاری انجام میدهد ؟
2.1.3 استانداردهای 
W3C چه چیزهایی هستند ؟
2.1.3.1 زبان نشانه گذاری ابرمتن 
HTML 4.0
2.1.3.2 زبان نشانه گذاری قابل گسترش 
XML 1.0
2.1.3.3 
XHTML 1.0, 1.1, XHTML Modularization
2.1.3.4 شیوه نامه آبشاری (
CSS)
2.1.3.5 الگوی شیئی سند سطح 1 (
DOM Level 1)
2.2 استانداردهای 
ECMA
2.2.1 
ECMA چیست ؟
2.2.2 چه کاری انجام میدهد ؟
2.2.3 استانداردهای 
ECMA چیستند ؟
2.2.3.1 
ECMA Script (جاوا اسکریپت استاندارد شده)
3 مزایای استفاده از استانداردها چیست ؟
3.1 قابل دسترس بودن
3.1.1 برای نرم افزار/ دستگاه
3.1.2 برای مردم
3.2 پایداری
4 نتیجه گیری



ادامه مطلب ...

        داغ کن - کلوب دات کام
سه شنبه 3 آبان 1390برچسب:استاندارد,وب,سایت,خوب, :: 23:24
شکوهمند

 نام سایت یا وبلاگ مثل یک قطعه زمین خالی است. اما کل یک وبلاگ یا سایت  مثل مجموع زمین و ساختمانش است. حالا یکسری وبلاگها یا سایتها هستند که محبوبیتشان صرفا بخاطر کاراکتر و شخصیت منحصربفرد و استثنایی نویسنده آن سایت یا وبلاگ است، و نه تاپیک ها و محتوایش. خرید یا فروش ایننوع وبلاگها/سایتها بسیار مشکل و پیچیده است چراکه اگر پس از فروشش، نویسنده اولیه اش دیگر در ان وبلاگ/سایت همکاری نداشته باشد خوانندگانش را - یعنی مشتریانش را- از دست میدهد و آن سود مالی مورد نظر خریدار را نخواهد داشت.

   در امریکا خریداران سایتها یا وبلاگها عوامل و فاکتورهای زیاد و متفاوتی را در نظر میگیرند. درین نوشتار  42 نکته مهم توضیح داده میشوند. وبلاگها/سایتهای قدیمی تر - یعنیestablished ها- قیمت بیشتری دارند و در رتبه بندی گوگل - یعنی گوگل رنک- با ارزشترند و قیمت شان معمولا 10-12 برابر درامد ماهانه شان است.. مثلا اگر درامد ماهانه وبلاگ شما (از آگهی هایش) بفرض 100$ است قیمتش بین 1000$ تا 1200$ است. ولی یک وبلاگ یا سایت تازه و جدید که فقط چند ماه از عمرش میگذرد و درامدی کمتر دارد قیمتش بین  3-5  برابر درامد ماهانه اش است. وبلاگهای پرخواننده و فعال حتی تا 15 برابر درامد ماهانه شان هم به فروش رفته اند. البته درآمد ماهانه همیشه ملاک نیست: بعضی از خریداران صرفا بخاطر دیزاین و یا زیبایی طراحی قالبوبلاگها هم حاضرند پول خوبی به شما بپردازند و محتوای وبلاگ برایشان مهم نیست . (ضمنا منظور از  BEST OFFER یعنی مزایده و بهترین پیشنهاد)...  حال به این نکات مهم می پردازیم:

 

  • Domain Name:  نام جالب یا منحصر بفرد بویژه اگر با محتوای وبلاگ هم هماهنگ باشد.
  • Date Blog Established:  قدمت تاسیس وبلاگ: مخصوصا در رتبه بندی گوگل بسیار موثر است.
  • Google Page Rank  : رتبه جهانی وبلاگ شما از یک تا 10 . ( پیج رنک های از هفت به بالا بسیار کمیاب اند و سخت بدست می آیند و برای خریداران بسیار مهمند)  
  • SEOMoz.org  Page strength : قدرت یا ضعف وبلاگ /سایت شما در موتورهای جستجوگر : تا چه اندازه مثلا در گوگل یا یاهو و غیره نام و ادرس شما نمایش و دیده میشود؟
  • Technorati Ranking : تعداد دفعاتی که یک منبع ، وبلاگ یا سایت شما را معرفی و لینک می دهد به دیگران.
  • Alexa Ranking : آنالیز ترافیک وبلاگ یا سایت
  • Yahoo / Google Top Keyword Search Results: کدام کلید واژه ها در گوگل و یاهو بیشتر به وبلاگ یا سایت شما سرازیر و معرفی میشوند؟
  •  
  • Branding: ارزش و شهرت و محبوبیت نام وبلاگ/سایت شما.
  • Transferable Revenue from Ads: میزان درامد ماهانه وبلاگ/سایت شما همراه با جزییات قراردادهای مالی آن با صاحبان آگهی ها
  • Web Traffic Statistics: آمار میانگین روزانه/هفتگی/ماهانه و غیره بازدیدکنندگانتان.
  • Recent Traffic Spikes:  دلایل و آماری از ترافیک های شلوغ و غیر منتظره بازدیدکنندگان از وبلاگ یا سایت شما بخاطر مثلا معرفی یا لینک به شما از سوی سایتهای معروفی چون Digg, Slashdot, Wired, Engadget, و غیره.
  • Consistent Return Traffic Levels: چه تعداد از بازدیدکنندگان تان مشتری و خواننده دایمی هستند؟  
  • Feed and Feed Subscriber Statistics: میانگین آماری و چگونگی تعداد و کیفیت مشترکان دایمی وبلاگ /سایت شما از طریق فید (دریافت مثلا ایمیلی و غیره مطالب تان) و اینکه آیا فیدهای مطالب وبلاگ شما طبقه بندی شده هست یا نه؟ 
  •  Unique Visitors Statistics ( آمار ویزیتورهای جدید)
  • Market Specific Content Description: اینکه آیا محتوای وبلاگ/سایت شما برای تخصص یا صنعت یا مخاطبان مشخص و ویژه ای نوشته میشوند یا نه؟ 
  • Number of Posts/Articles : تعداد مطالب مندرج در وبلاگ/سایت
  • Number of Comments : تعداد نظرات بازدیدکنندگانش
  • Demographics: چه نوع آدمهایی با چه میانگین سنی به وبلاگ/سایت شما مراجعه می کنند و ایا دایمی هستند و چرا (یعنی بدنبال چی هستند؟) 
  • Google Inbound Links: آماری از لینکهایی که از سایر سایتها به وبلاگ شما داده میشود.
  • Incoming Link Sources: اینکه بیشتر لینکها به شما از کجاها و کدام سایتها می آید?
  • Inclusion in Blogging Networks and Social Bookmarking Networks: : ایا سایت/وبلاگ تان عضو شبکه های وبلاگی دیگری هم هست و آیا این عضویت هم قابل خرید برای خریدار هست یا نه?
  • Email Lists/Subscribers: ایا وبلاگ/سایت شما دارای اعضا و مشترکین ایمیلی هم هست یا نه؟ و ایا قابل خریدند یا نه?
  • Newsletters:  آیا وبلاگ/سایت شما خبرنامه هم دارد؟. و آیا مشترکین آن خبرنامه هم قابل فروشند؟. هر چند وقت یکبار این خبرنامه منتشر میشه و محتوایش چیست؟
  • Forum Included: آیا اتاق گفتگو و چت روم هم در وبلاگ/سایتتان دارید؟. و آماری از آنها. 
  • Press Coverage: آیا شده که سایر رسانه ها و خبرگزاریها از محتوای وبلاگ/سایت تان استفاده و به شما لینک داده باشند؟. 
  • Events Associated With the Blog: آیا وبلاگ/سایت شما هر از چند گاهی مراسم و میتینگی هم برگزار می کند؟ 
  • Sponsorships:  آیا وبلاگ/سایت تان مراسمی یا برنامه ای را تابحال اسپانسر کرده؟ و یا از طرف دیگران اسپانسر شده؟
  • Inventory of Assets: آیا دارایی های این وبلاگ/سایت ( یعنی مثلا کدهای ویژه، کپی رایت دیزاین قالب و غیره اش و یا هر سورس کد و چت روم و فتوبلاگ و تصاویر و نقاشی و شعرهایش مثلا ) قابل فروش و واگذاری هستند یا نه؟ 
  • Inventory of Intellectual Property: آیا لایسنس ها کپی رایت ها و خلاصه زحمات مادی-معنوی که برای این سایت/وبلاگ کشیده اید هم قابل فروشند؟ و شرایطشان چیست؟ 
  • Host Server Agreement Transferable:  آیا قراردادهایتان با شرکتی که هوست (میزبان) سایتتان است هم قابل واگذاری به فروشنده هست؟.
  • Syndication Rights and Agreements: آیا مطالب و طرحهای وبلاگ/سایت شما در سایر رسانه ها و سایتها هم بازتکثیر میشوند و آیا این حق هم قابل فروش است و چگونه؟.
  • Your Participation After Sale: وضعیت ماندگاری یا ترک شما از وبلاگ بعد از فروش: اگر می مانید و همکاری می کنید شرایطتان چیست؟
  • On-site Content Used and Referenced by Off-Sites: آیا مثلا عکسها و طرحها و محتوای سایت یا وبلاگتان را بر روی وب سایتهای جداگانه ای قرار داده اید؟ اگر بله، وضعیت و قراردادهای آنها بعد از فروش وبلاگتان به چه صورت خواهد بود؟ 
  • Unique Content:  آیا محتوای وبلاگ/سایتتان ساخته و پرداخته و محصول و تولید خودتانند یا اینکه فقط یکسری لینکهایی از سایر جاها و کپی - پیست هستند؟ 
  • Current State of the Blog: آیا مطالب تان به روز و تازه اند یا اینکه قدیمی و فقط هر از چندگاهی به روز میشوند؟ 
  • Posting Frequency: آیا روزهای بخصوصی مطالب جدید اضافه می کنید یا مثلا ایا ویزیتورهایتان میدانند که شما چه روزهایی به روز می کنید؟..
  • Content Freshness: ایا مطالب شما جذاب و تازه اند و تا مدتها قابل خواندن اند یا اینکه قدیمی و از دور خارج شده؟ 
  • Competition: رقبای وبلاگ/سایت شما چه تیپ سایتها و ادمهایی اند و نحوه رقابت شما با انها و بلعکس چگونه است؟ 
  • Blog Authors: این وبلاگ/سایت شما چندتا نویسنده و مسئول داره و ایا اونها هم بعد از فروش به همکاریشان با سایت ادامه میدهند یا اینکه هرکدامشان برای کارهایشان یک قرارداد و کپی رایت جداگانه میخواهند؟
  • Non-competition Agreement: آیا فروشنده وبلاگ/سایت حاضر است کتبا امضا کرده و قول بدهد که بعد از فروش، هیچگونه سایت یا وبلاگ مشابهی را تا مثلا چند سال آینده در جایی دیگر نسازد و با خریدار جدید رقابت نکند ؟ یا نه؟
  • Use of Inventory After Sale: آیا خریدار میتواند و یا اجازه دارد که از سورس کدها، طرحها، شعرها، قالبها، برنامه ها و خلاصه تمام دارایی این سایت/وبلاگ مجانا استفاده کند یا اینکه باید حق اشتراک و غیره جداگانه ای به شما (فروشنده) بپردازد؟ 
  • Blocks or Blacklists:  این یعنی نوعی گواهی عدم سو پیشینه برای وبلاگ /سایت، یعنی مثلا آیا این وبلاگ قبلا از طرف رسانه یا سایتی بعنوان مزاحم و spam در لیست سیاه و ممنوعیت قرار گرفته یا نه؟ اگر بله، چگونه و تحت چه شرایطی از آن لیست سیاه خارج شده؟. .... منبع: Lorelle VanFossen blog  ... ترجمه: اکبر شیخ زاده (تورنتو)

 منبع بچه مثبت: پی سی دانلود


        داغ کن - کلوب دات کام
سه شنبه 3 آبان 1390برچسب:42,عامل,افزایش,قیمت,وبلاگ,سایت, :: 23:18
شکوهمند

 1. لرزاندن پنجره‏ ها

فرض کنید چندین پنجره مختلف را به طور همزمان در محیط ویندوز باز کرده‏اید. در نسخه‏های پیشین ویندوز برای اینکه این پنجره‏ها را ببندید، ناچار بودید تک تک پنجره‏ها Close یا Minimize کنید. اما با استفاده از این قابلیت جدید در ویندوز 7 که Aero Shake نام دارد، کافی است تا پنجره‏ای که قصد دارید آن را باز نگه دارید را گرفته و با استفاده از ماوس کمی آن را بلرزانید. خواهید دید که سایر پنجره‏ها Minimize خواهند شد. با انجام مجدد این کار پنجره‏های کوچک شده مجدداً بازیابی خواهند شد. به این قابلیت در این ترفند به تفصیل پرداخته شده است.

 


2. لیست پرش
یکی از قابلیت‏های فوق‏العاده‏ای که در ویندوز 7 اضافه شده است و باعث صرفه جویی زیادی در وقت می‏شود «لیست پرش» یا Jumplist است. شما توسط برنامه‏های نصب شده بر روی ویندوز فایل‏های مختلفی را فراخوانی می‏کنید. به عنوان مثال توسط نرم افزارهای Player، فایل‏های موزیک را اجرا می‏کنید. یا توسط نرم افزار Notepad فایل‏های متنی را باز می‏کنید. اکنون با استفاده از «لیست پرش» میتوانید به آخرین فایلهای باز شده توسط نرم افزارهای مختلف دسترسی داشته باشید بدون اینکه نیاز به اجرای اولیه برنامه مربوطه باشد. برای دسترسی به «لیست پرش» کافی است بر روی آیکن برنامه در Taskbar راست کلیک کنید تا آخرین فایلهای فراخوانده شده توسط این نرم افزار برایتان لیست شود. همچنین میتوانید در منوی Start، با کلیک بر روی فلش موجود در کنار هر برنامه به «لیست پرش» مربوط به آن برنامه دسترسی پیدا کنید.

3. توسعه پیش نمایش پنجره‏ها
در ویندوز ویستا، با عبور ماوس از روی پنجره‏های Minimize شده در Taskbar، پیش نمایشی از پنجره‏ها در یک سایز کوچک نمایش داده می‏شد. اکنون در ویندوز 7 این قابلیت توسعه داده شده است. به طوری که با قرار دادن ماوس بر روی پیش نمایش (ترفندستان) امکان بستن آن نیز وجود دارد. همچنین پنجره‏های چندگانه دارای چندین پیش نمایش هستند و علاوه بر آن با استفاده از کلید ترکیبی Win+T امکان گردش میان پیش نمایش‏ها وجود دارد.

4. مرتب‏سازی پنجره‏ها در صفحه به روشی جدید
یکی از قابلیت‏های جالبی که در ویندوز 7 شاهد هستیم امکان منظم کردن و تغییر اندازه پنجره‏ها در محیط ویندوز به شکلی جالب و ساده است. کافی است یک پنجره را با استفاده از ماوس بگیرید، سپس آن را به بالای صفحه مانیتور بکشید، پس از پدیدار شدن یک هاله، با رها کردن ماوس، پنجره کل صفحه را اشغال می‏کند. همچنین اگر پنجره را به منتهی الیه سمت راست یا چپ مانیتور بکشید و آن را رها کنید، پنجره نیمی از صفحه را اشغال می‏کند.

5. ویندوز XP در ویندوز 7
یکی از مشکلاتی که کاربران در ویندوز ویستا زیاد با آن سر و کار داشتند عدم اجرای برخی برنامه‏های سازگار با ویندوز XP در محیط ویندوز ویستا بود. مایکروسافت در ویندوز 7 چاره‏ای برای این مشکل پیدا کرده است. با استفاده از XP Mode شما می‏توانید به طور مجازی ویندوز XP را در دل ویندوز 7 داشته باشید و با استفاده از آن هر برنامه سازگار با XP را همانند گذشته اجرا کنید. برای استفاده از XP Mode شما ابتدا بایستی نرم افزاری به نام Windows Virtual PC را دانلود و نصب کنید. سپس XP Mode را در درون آن اجرا نمایید. برای دانلود این دو می‏توانید از 
http://www.microsoft.com/windows/virtual-pc/download.aspx اقدام نمایید.

6. یک راه ساده و سریع برای تنظیم صفحات نمایش چندگانه
آیا تاکنون پیش آمده که کامپیوتر خود را به بیش از یک مانیتور یا پروژکتور متصل نمایید؟ در ویندوز 7 تنظیم این صفحان نمایش چندگانه در یک ثانیه امکان پذیر است! کافی است کلیدهای ترکیبی Win+P را فشار دهید و تنظیمات صفحه نمایش را اعمال نمایید.

7. رابط کاربری بهتر در خصوص دستگاه‏های جانبی متصل به کامپیوتر
در ویندوز 7، پس از کلیک (ترفندستان) بر روی منوی Start بخش جدیدی به نام Devices and Printers به چشم می‏خورد. در این بخش دستگاه‏های متصل به کامپیوتر اعم از پرینتر و حافظه‏های قابل حمل با تصویر مرتبط به هر کدام وجود دارد. با راست کلیک بر روی هر یک از دستگاه‏ها امکانات منحصر به فردی نظیر آپدیت و تنظیمات قابل دسترسی است.



ادامه مطلب ...

        داغ کن - کلوب دات کام
سه شنبه 3 آبان 1390برچسب:18قابلیت,جالب,ویندوز,7, :: 23:3
شکوهمند
درباره وبلاگ


به وبلاگ من خوش آمدید
نويسندگان
امکانات ويژه
  • مترجم گوگل

  • رنک پيچ در گوگل

    Free PageRank Checker
  • آمار وب سایت



ورود اعضا:

نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)

<-PollName->

<-PollItems->

خبرنامه وب سایت:





آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 13
بازدید دیروز : 32
بازدید هفته : 119
بازدید ماه : 49
بازدید کل : 165058
تعداد مطالب : 144
تعداد نظرات : 85
تعداد آنلاین : 1